Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je dobré si připomínat ty divné pocity tenkrát a pak je smutně porovnat s tím, co se děje nyní, sedm let později.

Dnes už víme, že Británie se stává advokátem "utlačovaných" muslimů v Myanmar, vesele exportuje nelegální munici do Saudska, které jí používá na vyhlazení šiítů v Jemenu, levicový Guardian zatím vyhlásil kruciátu proti Frontexu, že prý porušují lidská práva a vraždí imigranty v Řecku, v Ceutě, prostě kdekoliv se EU snaží bránit plot, který Britům vadí, terorizujeme nebohé muslimy, pod kravály BLM se schovává vládní program na potlačení anti muslim hate a bílý jedinec se vyhýbá očima provokujícím muslimským výrostkům, protože spor s muslimem dnes white trash nevyhraje. Útok barevného na bílého je kriminalita, opačně je to rasismus - viz oblíbený sport anglické spodiny - knife crime. Z evropské Anglie Charlese Dickense se stává futuristický, multirasový projekt společnosti dle Aldouse Huxleye.

Vyslovuji názor, že vše v dnešním UK ještě drží dohromady skrze bábu Windsorskou, až ta umře, vše se začne měnit. Islám je problém v Anglii, Skotsko a Wales jsou postiženy jen marginálně, no a v Ulsteru už nedokáží přežít ani Irové. Další příští důvod k odtržení.

Ironií coby je fakt, že pro Evropany obávající se muslimského terorismu je Brexit vlastně dobře, protože i když nás možná deportují z UK za pokus navštívit the Tower, my už nemusíme vpustit do země žádného birminghamského imáma s britským pasem.

0 0
možnosti

Dnešní stav je , že na rozdíl od neschopné EU má VB zákony,které zakazují migraci a byl jimi de facto ukončen volný pohyb uprchlíků a imigrantú do VB a to podpisem královny s platností od 31. prosince 2020 ve 23 hodin.

Součástí politiky královnou schválené imigrační politiky budou vodní děla nasazovaná na obranu pobřeží před invazí imigrantů, uměle vlny, které mají zabránit člunům imigrantů, aby se dostaly k pobřeží a sítě na jejich polapení, před pobřežím Velké Británie.

Kdo se přesto do Anglie dostane nelegálně, bude odvezen do záchytných táborů v jižním Atlantiku, kde bude na britských ostrovech Assencion, Svatá Helena a Jižní Georgie držen v táborech, pod ostrahou, dokud si nevzpomene, za které země přišel, a kam tedy chce vrátit.

Další žadatelé o azyl mají být drženi na starých vyřazených lodích. Prostě už nebude záležet jako v Evropě na tom, ze které země prcháte, a kdo v ní porušuje Vaše lidská práva, ale jenom na tom co umíte, a zda nepředstavujete pro Anglii hrozbu,,

2 0
možnosti

Pokud budete psát perex velkými písmeny, potud se nedivte, že budete stažen.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS